Sloepentocht

Sloepen toch voor acht personen
Alphen aan den Rijn ligt midden in een waterrijke omgeving en biedt allerlei mogelijkheden voor boottochtjes. Onze gasten en hun vrienden hebben de mogelijkheid om met onze sloep een grachtentocht te maken in Leiden of (iets verder) Haarlem,.Ook kunt u kiezen voor een tocht in de natuur over de Nieuwkoopse Plassen. De sloep biedt, naast de schipper en de gastvrouw, plaats aan 8 passagiers. Koelkast en een toilet zijn aan boord. Uw wensen gaan in overleg met de schipper.
Vaartocht naar Leiden
Om u een voorbeeld te geven: Wij varen naar Leiden. Vertrek vanaf de studio’s is 10.30 uur. Aankomst is rond de lunch die wij aan boord verzorgen. Wij varen over de kanalen door het oude centrum en via de Leidse singels weer richting Alpen aan den Rijn waar onderweg gelegenheid is om te zwemmen. Rond 16.30 uur bent u weer “thuis”.

Kosten
Zes uur varen € 195,=. Dit basistarief is voor maximaal 4 passagiers. Elke extra passagier is € 30,=. Ons “vorkje prikken” voorziet aan boord in koffie/thee/patisserie, een luxe sandwich-lunch en fruit, wijn/bubbels/bier/fris en knabbeltjes.
De kosten hiervoor zijn € 17,50 p/p. De tocht naar Leiden is een voorbeeld. Hebt u een ander voorstel, laat ons dat weten. Ongeacht de bestemming; U gaat varen en neemt mee….. een zonnebril, een handdoek en een glimlach.

Varen met uw eigen sloep
Wilt u met uw eigen sloep varen met een privé-ligplaats in de directe omgeving van de studio’s. Neem voor meer informatie contact met ons op.