+31 (0)6 24214418 info@pensionalphen.nl

Uw eigen Studio in de Randstad
B&B “Au Bord du Rhin” in Alphen aan den Rijn

Uw Home away from home voor een zakelijk verblijf, familie bezoek of een weekend-weg in het Groene Hart van Nederland.

De Studio ligt op de begane grond, is 45 m2 en heeft een terrasje aan het water. De ruimte is erg comfortabel ingericht voor 2, eventueel 4 gasten en Is erg geschikt voor een langdurig “self supporting” verblijf. Voor langere periodes overigens, is in overleg een privé-parkeerplek beschikbaar.

Uw Studio ligt erg rustig in het centrum van Alphen, naast het Rijnplein met het stadstheater Castellum, vele restaurants, een supermarkt en winkels. Bus- en treinverbindingen zijn op enkele minuten loopafstand.

Corona proof

Wij hanteren de RIVM regels en strikte hygiëne maatregelen zodat u veilig kunt genieten van uw verblijf in onze Studio annex Guest house.

Toeristische mogelijkheden

Voor een business trip of een paar dagen er tussenuit; Alphen aan den Rijn biedt volop mogelijkheden voor ontspanning. De stad ligt centraal tussen de vier grote steden, midden in het Groene Hart, met uitstekende weg-, spoor en waterverbindingen. De Studio ligt aan de oude Rijn, midden in het stadscentrum met een grote variëteit aan winkels en restaurants. Uw studio leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor een steden- of fietsweekend. Ook een sloepen-tocht is mogelijk; heerlijk een dagje varen naar Leiden of de Nieuwkoopse plassen.

Vragen? Iris beantwoordt ze graag!